Tím bitstudia začal sezónu SPARTAN RACE 2016

18. September 2016

V sobotu sa začala nová sezóna Spartan Race pretekmi v českom Liberci. Za firmu sme postavili tím v zložení Martinka Husková, Jakub Obetko a ja, Lukáš Novotný.

Tím bitstudia začal sezónu SPARTAN RACE 2016

Na akciu sme vyrazili už v piatok, keďže sme mali naplánovaný štart o 10:15. Prespali sme v strašidelnom hoteli v Liberci. Ráno nás kyvadlová doprava previezla na miesto štartu. Štartovali sme pri teplote -3oC. Terén bol zasnežený, niekde zľadovatený a miestami sa dobre šmýkalo. Trať merala o málo viac ako 7km po lesných cestičkách, obsahovala asi 20 prekážok: šplhanie na lane, rúčkovanie na pevných rúrkach aj gymnastických kruhoch, preliezanie, podliezanie, plazenie, test pamäte (po cca kilometri sme si mali zapamätať kód zložený z dvoch čísel, mena a ďalších štyroch čísel a asi kilometer pred cieľom si usporiadatelia overili, či si ho pamätáme), nosenie bremien, triafanie terča snehovou guľou, ...

Preteky sme dokončili všetci bez vážnej ujmy na zdraví (okrem Martinkinho vyvrtnutého zápästia a Kubových kŕčov v lýtkach). Pre mňa to bol tiež challenge, keďže som na preteky nastupoval oslabený teplotou a tráviacimi ťažkosťami.

Dobehli sme nasledovne:

 

čas

trestné BURPEES

Huskova Martina

1:49:36

150

Obetko Jakub

1:34:05

120

Novotny Lukas

1:19:24

60

Tento rok sa chystáme ešte na 14 pretekov a tešili by sme sa, keby sa k nám pridalo viac kolegov J

Potrebujete poradiť?