bitstudio na Information & Communication Technology Football Challenge 2016

17. May 2016

Naši futbalisti reprezentovali bitstudio na Information & Communication Technology Football Challenge 2016. V sobotu 9.4.2016 na ôsmom ročníku turnaja si zmerali sily s futbalistami z ostatných IT firiem na Slovensku.

bitstudio na Information & Communication Technology Football Challenge 2016

Zápasy o medaily priniesli taktiež vyrovnané súboje, v ktorých častokrát rozhodovalo šťastie. To nemal T-Systems, ktorý podľahol Dellu 1:2 a rovnako sa v najnevhodnejšom momente odklonilo od dovtedy skvelého Tory Consulting, ktorý podľahol Swanu 1:3. V zápase o 3.miesto si potom Tory Consulting vypil kalich horkosti až do dna, keď prehral aj svoj druhý zápas na turnaji, tentoraz s T-Systems 1:4 a práve pre tieto dve prehry zostal bez medailí. Finálový duel medzi Dellom a Swanom okorenili hneď na úvod dva rýchle góly, no z prestrelky nebolo nič a za stavu 1:1 sa obe mužstvá pozorne strážili. Strelec úvodného gólu Swanu však potom pridal ešte jeden a keď sa k nemu v samotnom závere pri powerplay pridal aj najlepší hráč celého turnaja a uzavrel skóre na 3:1, bolo o prvom titule hráčov Swanu rozhodnuté.

Na večernej afterparty to žilo už od úvodných minút, sála bola zaplnená do prasknutia a tí čo prišli neskoro, si len s námahou hľadali voľné miesta. Napokon však vďaka strhujúcemu programu aj tak polovica účastníkov stála, tlieskala a častokrát až nedýchala, takže už oficiálny program dal základ skvelej párty, ktorá potom pokračovala výbornou žúrkou až do štvrtej hodiny rannej. Táto tradičná a skvelá partia hráčov z IT a telekomunikačných firiem opäť potvrdila, že sa každoročne rada stretáva, utužuje svoje vzťahy a vie to roztočiť nielen na ihrisku, ale aj na parkete.

Potrebujete poradiť?